شخصیت های مختلف تریدر ها

اگر قصد دارید یک تریدر موفق شوید، باید بدانید که جزو کدام دسته از تریدر ها هستید و با نقاط قوت و ضعفتان به خوبی آشنا شوید. هر تریدر شخصیت و سبک تجارت خاص خودش را دارد. شخصیت مختلف تریدر ها را می توان به صورت های مختلفی دسته بندی و معرفی کرد.

وب سایت اوآموز

شناخت درباره این موضوع به شما کمک می کند تا در مواقع خاص، از نقاط قوتتان استفاده کرده و ضعف هایتان را جبران کنید. پس از پیدا کردن تیپ شخصیتی تان، در صورتی که می خواهید تبدیل به یک تریدر موفق شوید، می توانید با مطالعه این صفحه (مقاله چگونه یک تریدر موفق شویم؟) در این مسیر قدم بردارید.

در این صفحه، می خواهیم به بررسی چند نمونه از شخصیت های مختلف تریدر ها بپردازیم و در ادامه، شما را با سبک های اصلی ترید کردن آشنا کنیم. با ما همراه باشید…

تریدر محتاط

تریدر محتاط قبل از هر چیزی، به امنیت مالی اش فکر می کند. البته احتیاط چیز بدی نیست، اما در برخی مواقع می تواند دست و پای شما را ببندد. یک تریدر محتاط در اکثر مواقع معاملات کمی انجام می دهد و برای هر معامله، باید زمان زیادی را به فکر و بررسی کردن بپردازد. از آنجایی که بازار ارزهای دیجیتال بسیار پویا و پر جنب و جوش است، با فکر کردن زیاد، ممکن است فرصت های زیادی را از دست بدهید.

شعار اصلی تریدر محتاط “جلوگیری از همه ضررهای احتمالی” است و در قبال سرمایه اش بسیار متعهد است.

تریدر ماجراجو

تریدر ماجراجو همیشه برای انجام معاملات جدید مشتاق است و از این رو، در مدیریت سرمایه اش محافظه کاری کمتری دارد. یکی از نقاط قوت تریدر ماجراجو این است که اعتماد زیادی به خود و ترید کردن دارد و با انجام ترید های زیاد، تجربیات مثبت و منفی بسیاری کسب می کند.

یکی از ویژگی های منفی این شخصیت این است که طبیعت هیجان طلبانه او در اکثر اوقات باعث می شود که بدون توجه کافی، به ترید کردن بپردازد و به همین خاطر، احتمال ضرر کردنش افزایش می یابد.

تریدر تقلید کار

تریدر تقلید کار برای ترید کردن متکی به خودش نیست، اما مشاهده گر بسیار خوبی است. او به صحبت های تحلیلگران گوش می دهد و توصیه های آنها را دنبال می کند. با توجه به نظرات و دیدگاه های زیادی که دریافت می کند، دیدگاه کلی خوبی در مورد بازار دارد.

با این حال، گوش دادن به نظرات و تحلیل های مختلف، باعث سردرگمی می شود و فرصت یادگیری و کسب تجربه را از این تریدر می گیرد.

تریدر انعطاف پذیر

تریدر انعطاف پذیر با توجه به جهت بازار ترید می کند و روش ثابتی ندارد. او با نوسانات بازار به راحتی کنار می آید و با شرایط جدید سازگار می شود. تریدر انعطاف پذیر برای انجام هر ترید، موقعیت فعلی خود را در بازار ارزیابی می کند و دیدگاه خود را بر این اساس آن تغییر می دهد.

با اینکه این شخصیت با احتیاط معاملاتش را انجام می دهد، اما انعطاف پذیر بودن به تلاش زیادی نیاز دارد، زیرا همیشه باید روش و تصمیم جدیدی را انتخاب کند.

تریدر قمارباز

تریدر قمارباز در معاملات بزرگ سرمایه گذاری می کند و خود را در معرض خطر بالایی قرار می دهد. هدف او بدست آوردن هر چه سریع تر پول هنگفت است. یکی از معایب تریدر قمارباز این است که برای یادگیری و استفاده از روش های تجزیه و تحلیل مناسب، وقت و تلاش زیادی صرف نمی کند.

این نوع تریدر ها همیشه حریص هستند و معمولاً ضررهای زیادی هم می کنند و به همین دلیل، تا دوباره به وضعیت مالی قبلی برگردند، باید زمان زیادی را صرف کنند. اکثر افرادی که چنین شخصیتی دارند، پس از مدتی ترید کردن، نا امید می شوند و این بازار را رها می کنند.

تریدر مغرور

تریدر مغرور دقیقا مانند تریدر قمارباز است و بیش از حد روی کارهای غلط اش تمرکز می کند تا بالاخره به موفقیت برسد و حرفش را به دیگران ثابت کند. این شخصیت همیشه نظر خود را درست می داند و اصلا در بازار انعطاف پذیر نیست.

تریدر مغرور از اشتباهات خود درس نمی گیرد و بسیار لجباز است و از این رو، همیشه متحمل ضررهای زیاد می شود و ممکن است در میانه راه، ترید کردن را رها کند و به سراغ شغل دیگری برود. هیچ مزیتی برای این نوع شخصیت وجود ندارد. اگر چنین شخصیتی دارید، قبل از اینکه از ترید کردن نا امید شوید، باید خودتان را تغییر دهید.

تریدر تحصیل کرده

مقاله: چگونه یک تریدر موفق شویم

تریدر تحصیل کرده وقتش را برای یادگیری و ارتقا مهارت های خود اختصاص داده است. او روش های مختلف تجزیه و تحلیل را به خوبی و کامل می آموزد و از آنها استفاده می کند. علاوه براین، همیشه مشتاق است که از تجربیات دیگران بیاموزد.

تریدر تحصیل کرده یک برنامه ترید مشخص و یک استراتژی حساب شده دارد. برای اینکه یک تریدر تحصیل کرده شوید، باید زمان و تلاش زیادی را صرف کنید و به درستی آموزش ببینید، وگرنه هضم و تحلیل اطلاعات برایتان طاقت فرسا و منحرف کننده خواهد بود.

تریدر عجول

تریدر عجول مانند یک گلوله برفی است که از بالای کوه به سرعت به پایین می غلتد! این شخصیت، بسیار عجولانه ترید می کند اما معاملاتی را انتخاب می کند که نسبتا طولانی مدت هستند. به عبارتی دیگر، او روی سودهای کوتاه مدت حساب باز نمی کند و بیشتر به فکر سودهای بلند مدت است.

یکی از عیب های این شخصیت این است که در بازار فعالیت زیادی ندارد و تعداد معاملات محدودی را انجام می دهد. به همین خاطر، اگر در ترید کردنش تنوعی ایجاد نکند، دارایی هایش در معرض خطر قرار می گیرد.

تریدر مختلط

تریدر مختلط برای انجام بهترین معاملات، از ترکیبی از روش های تجزیه و تحلیل بنیادی و فنی استفاده می کند. او با پیوند دادن داده ها و رویدادهای اقتصادی و سیاسی بازار با شاخص های فنی، نقاط خوب برای خرید و فروش را شناسایی می کند.

تریدر مختلط با استفاده از این روش، مطمئن می شود که با تمام زوایای بازار و معاملات آشنا شده و بهترین روش ترید کردن را انتخاب می کند.

سبک های اصلی ترید کردن

به طور کلی، چهار سبک اصلی برای ترید کردن وجود دارد: ترید شتابی (اسکالپینگ)، ترید روزانه، ترید نوسانی و ترید موقعیت. تفاوت بین این سبک ها در مدت زمانی است که ترید انجام می شود. ترید شتابی فقط چند ثانیه یا حداکثر چند دقیقه طول می کشد. ترید روزانه در مدت زمان چند ثانیه تا چند ساعت انجام می شود. ترید نوسانی معمولاً در چند روز انجام می شود و ترید موقعیت از چند روز تا چند سال طول می کشد.

اینکه کدام نوع از این سبک ها را انتخاب می کنید، بستگی به تیپ شخصیتی شما دارد. با انتخاب سبک معاملاتی متناسب با شخصیتتان، شانس بیشتری برای کسب سود بیشتر خواهید داشت. بنابراین بهتر است با خودتان صادق باشید. حتی اگر برخی از ویژگی های شخصیتی که عنوان کردیم را دوست ندارید، باید حقیقت را بپذیرید و بر اساس همان، به ترید کردن بپردازید.

در ادامه، به بررسی سبک های اصلی ترید کردن می پردازیم…

ترید شتابی

ترید شتابی یک سبک تجارت بسیار سریع است. افرادی که از این سبک استفاده می کنند، معاملاتشان را به فاصله تنها چند ثانیه از یکدیگر انجام می دهند.

ترید شتابی برای تریدرهای ماجراجو و تریدرهای فعالی که می توانند بلافاصله تصمیم بگیرند و بدون تردید بر اساس آن تصمیمات عمل کنند، مناسب است. به عبارت دیگر، افراد بی صبر معمولا بهترین ترید های شتابی را انجام می دهند زیرا انتظار دارند که معاملاتشان فورا سودآور باشد و اگر اینطور نبود، سریع از ترید کردن خارج می شوند.

برای موفق بودن در این سبک، نیاز به تمرکز و دقت بسیار زیادی خواهید داشت. بنابراین، این شیوه خرید و فروش برای افرادی که به راحتی حواسشان پرت می شود یا افرادی که اغلب در حال رویا پردازی هستند مناسب نیست.

اگر در هنگام خواندن این مطلب حواستان به جای دیگری پرت شد، ترید شتابی مناسب شما نیست!

ترید روزانه

ترید روزانه برای افرادی که ترجیح می دهند نتیجه معاملاتشان را تا پایان روز ببینند، مناسب است.

بسیاری از تریدرهایی که از سبک ترید روزانه استفاده می کنند، نمی توانند ترید نوسانی را انتخاب کنند؛ زیرا از فکر اینکه از شب تا صبح، بازار دچار چه نوساناتی شده خوابشان نمی برد!

ترید نوسانی

ترید نوسانی با افرادی سازگار است که حوصله و صبر دارند، اما وقتی وارد معامله شدند، می خواهند خیلی زود به سود برسند. تریدر هایی که از این سبک استفاده می کنند، اغلب معاملاتشان را در شب ها انجام می دهند.

بنابراین، این سبک ترید کردن برای افرادی که به خاطر دور بودن از کامپیوتر یا قطعی چند ساعته اینترنت به سرعت عصبی می شوند اصلا مناسب نیست. ترید نوسانی، به استراتژی “توقف ضرر” بیشتری نسبت به ترید روزانه نیاز دارد؛ درنتیجه، بسیار مهم است که در طول معاملاتتان، آرامشاتان را حفظ کنید.

ترید موقعیت

ترید موقعیت طولانی ترین سبک تریدینگ است و اغلب این معاملات چندین سال طول می کشند. درنتیجه، ترید موقعیت فقط برای صبورترین و کم تحریک ترین تریدر ها مناسب است. اهداف ترید موقعیت مانند یک پازل هزار تکه ای است و برای رسیدن به آن ها، باید تحمل زیادی داشته باشید. اگر با رسیدن به ۲۵ تکه پازل دچار تپش قلب می شوید، این سبک ترید مناسبتان نیست.

برای انتخاب این سبک، باید بتوانید نظرات اکثر مردم را نادیده بگیرید، زیرا معمولا کمتر کسی این سبک را انتخاب می کند یا آن را تایید می کند. اگر به راحتی تحت تاثیر حرف مردم قرار بگیرید، نمی توانید در معامله ای که برای کسب سود به حداقل ۱ سال زمان نیاز دارد بمانید.

به سبک ترید کردنتان پایبند باشید

انتخاب سبک ترید کردن به انعطاف پذیری نیاز دارد. باید زمان صرف کنید تا متوجه شوید که کدام سبک معاملاتی برایتان مناسب است و کدام یک مناسب نیست.

یکی از بزرگترین اشتباهاتی که تریدر های تازه وارد مرتکب می شوند این است که با اولین مشکل، سبک ترید کردنشان را تغییر می دهند. زمان بگذارید و وقتی که مطمئن شدید یک سبک ترید کردن مناسب است، به آن پایبند باشید.

نتیجه گیری

همانطور که می بینید، هیچ روش مشخص و ثابتی برای تبدیل شدن به یک تریدر موفق وجود ندارد. هر کدام از شخصیت ها، در زمان ترید کردن، تصمیماتی می گیرند که ممکن است سرمایه شان را به خطر بیندازد و یا آن را حفظ کند.

با این حال، می توانید با شناخت هر چه بیشتر خود و سبک های ترید کردن، ریسک هایتان را مدیریت کرده و انتخاب های بهتری داشته باشید.

امیدواریم با مطالعه این صفحه، با شخصیت های مختلف تریدر ها به خوبی آشنا شده باشید…

 

در صورتی که علاقمند هستید ۰ تا ۱۰۰ آموزش ترید و کسب سود در بازارکریپتوکارنسی را یاد بگیرید اینجا کلیک کنید.

منبع:

equiti

thebalance